.

.

Држач За Хартиена крпа Биенка Држач За Кутија За Тоалетно Ткиво Монтиран На Ѕид Од Не ' Рѓосувачки Челик Диспензерот За Ткиво За Ткиво Кутија За Хартиени Крпи Компл?

Држач За Хартиена крпа Биенка Држач За Кутија За Тоалетно Ткиво Монтиран На Ѕид Од Не ' Рѓосувачки Челик Диспензерот За Ткиво За Ткиво Кутија

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Разновиден Стил за Бања, Кујна, Маса за Облекување Држач за Ролна За тоалет Со Полица : Овој Држач За Тоалетна Хартија Доаѓа со Полица , Може Да Ги Држи Вашиот Мобилен Телефон, Таблет, Часовник, Влажни Марамчиња, Очила И Други Мали Гаџети Кога сте Во Тоалет или Се Туширате. Метод на инсталација : Ако Лепливата Подлога не е Обезбедена, Ве Молиме Користете Го Испорачаниот Хардверски Пакет За Дупчење. Лесен За Инсталирање Овој Самолеплив Држач за Тоалетна Хартија Е Лесен за Инсталирање и Не Треба Да Се Дупчи На Ѕидови, Прикачени На Ѕидови, Врати, Стакло и Керамика. Одлично за Бањи За Гости Полубањи, Простории За Прав и Помали Простори Каде Складирањето е Ограничено; Користете Во Домови, Станови, Станови, R, Кујна, Кампери и Кабини за Да Создадете Простор за Инстант Складирање. Разновиден Стил за Бања, Кујна, Маса за Облекување. Држач за Ролна За тоалет Со Полица : Овој Држач За Тоалетна Хартија Доаѓа со Полица , Може Да Ги Држи Вашиот Мобилен Телефон, Таблет, Часовник, Влажни Марамчиња, Очила И Други Мали Гаџети Кога сте Во Тоалет или Се Туширате. Метод на инсталација : Ако Лепливата Подлога не е Обезбедена, Ве Молиме Користете Го Испорачаниот Хардверски Пакет За Дупчење. Лесен За Инсталирање Овој Самолеплив Држач за Тоалетна Хартија Е Лесен за Инсталирање и Не Треба Да Се Дупчи На Ѕидови, Прикачени На Ѕидови, Врати, Стакло и Керамика. Одлично за Бањи За Гости Полубањи, Простории За Прав и Помали Простори Каде Складирањето е Ограничено; Користете Во Домови, Станови, Станови, R, Кујна, Кампери и Кабини за Да Создадете Простор за Инстант Складирање. Bienkaopen Top И Cutaway Front Го Прави Фаќањето Резервна Ролна Тоалет Брзо И Лесно, Вашите Гости Ќе Знаат Каде Да Најдат Дополнителни Ролни Тоалетна Хартија Кога Е Потребно; Идеален За Мали Простори Каде Складирањето Е Ограничено, Уредно Се Навива покрај Или зад Тоалетното Седиште Име На Производот : Држач За Тоалетна Хартија Боја : Уцена : Метод На Инсталација Од Нерѓосувачки Челик : Удирање/Без Големина на Удирање За : 24*20*9см/9.

Параметри на производот

Слична стока