.

.

Неродеко Ролна Ролна Решетка За Хартија Држачи За Ѕидни Хартиени Крпи Држач За Ѕидни Држачи За Тоалетна Хартија Диспензерот За Багажник За Тоалетна Хартија Држач ?

Неродеко Ролна Ролна Решетка За Хартија Држачи За Ѕидни Хартиени Крпи Држач За Ѕидни Држачи За Тоалетна Хартија Диспензерот За Багажник

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Акрилик, Железо ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ДРЖАЧ ЗА РОЛНА ХАРТИЈА Едноставен дизајниран стил, тој е и држач за ролна хартија и прекрасна решетка за складирање. БАЊА ЅИД МОНТИРАЊЕ РЕШЕТКАТА дизајнот е едноставен и елегантен, помагајќи да го декорирате вашиот дом и да создадете фокусна точка за вашата куќа. Идеален за бањи, тоалети, тоалети и кујни. БАЊА САРАФАНИ НОСИТЕЛОТ ??ЗАКАЧАЛКА ЗА РОЛНА ХАРТИЈА-Одлична изработка, стилска и едноставна дизајнирана структура, удобна и лесна за употреба. ДИСПЕНЗЕРОТ за ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА овој држач за тоалетна хартија има едноставен изглед, кој совршено одговара на дизајнот на вашата бања. ПАНЧ-ИНСТАЛАЦИЈА РОЛНА ХАРТИЈА ЗАКАЧАЛКА структурата е силна и издржлива со мазни рабови, по разни лакови, погодни за влажни средини како што се бањи и бањи. Акрилик, Железо. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ДРЖАЧ ЗА РОЛНА ХАРТИЈА Едноставен дизајниран стил, тој е и држач за ролна хартија и прекрасна решетка за складирање. БАЊА ЅИД МОНТИРАЊЕ РЕШЕТКАТА дизајнот е едноставен и елегантен, помагајќи да го декорирате вашиот дом и да создадете фокусна точка за вашата куќа. Идеален за бањи, тоалети, тоалети и кујни. БАЊА САРАФАНИ НОСИТЕЛОТ ??ЗАКАЧАЛКА ЗА РОЛНА ХАРТИЈА-Одлична изработка, стилска и едноставна дизајнирана структура, удобна и лесна за употреба. ДИСПЕНЗЕРОТ за ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА овој држач за тоалетна хартија има едноставен изглед, кој совршено одговара на дизајнот на вашата бања. ПАНЧ-ИНСТАЛАЦИЈА РОЛНА ХАРТИЈА ЗАКАЧАЛКА структурата е силна и издржлива со мазни рабови, по разни лакови, погодни за влажни средини како што се бањи и бањи. Список на пакети 1 х Карактеристики на држачот за тоалетна хартија-Големина : 16, 00Х10, 00Х5, 20см/6, 29Х3, 93Х2 Решетка За Хартија за Ролна За Бања. - Материјал : акрилик, железен диспензер за ролна тоалет-Боја : Проѕирен Повеќенаменски Држач За Ролна Хартија-Едноставен дизајн на инсталација, држач за ролна тоалет со полица, може да биде поставување мобилни телефони, влажни марамчиња итн Држач за Хартија Монтиран На Ѕид.

Параметри на производот

Слична стока