.

.

Тешка бела Поли Церада 12 х 20 Повеќенаменски Заштитен Капак-Издржлив, Водоотпорен, Отпорен На Временски Услови, Отпорен На Кинење И Кинење-Екстра Дебел Полиетилен О?

Тешка бела Поли Церада 12 х 20 Повеќенаменски Заштитен Капак-Издржлив, Водоотпорен, Отпорен На Временски Услови, Отпорен На Кинење И Кинење-Екстра

DEN 943.84

Пристапност
Залиха

Направено Со Висококвалитетен Полиетиленски Материјал Дебелина Од 12 Мил. Вода, Временски Услови и Отпорни На Кинење. Засилено Поли Јаже Зашиено. УВ Третирани За Заштита Од Сонце. Алуминиумски Громови На Секои 18 Инчи и На Секој Агол. Обезбедува Одлична Покриеност За Автомобили, Клупи, Базени, опрема за покривање На Тешка Опрема и машини, градилишта, навлаки за сликање или мебел. СЕ СПРОТИВСТАВУВА НА СУРОВОТО ВРЕМЕ : Заштитете ги вашите работи од силите на природата - за време на обилни дождови и снежни бури, нашата сина церада ќе ги задржи вашите работи што е можно понеоштетени и суви. ДОДАДЕНИ ОТПОРИ : алуминиумските шипки на секои 18", отпорни на смалување, ув третирани за да се одбранат од сонцето и сите отпори се додаваат за да ги направат нашите церади уште посилни!. НЕВЕРОЈАТНА РАЗНОВРСНОСТ : 25 големини ви овозможуваат да прикриете речиси се-совршено за кампување, индустриски и градилишта! ЗАВРШЕНА ГОЛЕМИНА : Премиум Церадите За Безбедност Xpose Работат Точно на Големината.

Параметри на производот

Слична стока