.

.

Анѓели 6 парчиња Кујна Вратата Комода Домаќинство Европски Хардвер Кло Излитена Гардероба Шкаф Стил Декоративни Копчиња Мебел Модерен Креативен Рустикален Кабин?

Анѓели 6 парчиња Кујна Вратата Комода Домаќинство Европски Хардвер Кло Излитена Гардероба Шкаф Стил Декоративни Копчиња Мебел

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Алуминиумска легура ДЕКОРАТИВНИ РАЧКИ за ФИОКИ Совршена површина, не е лесна за кородирање, не е лесна за избледување и. Гардероба ПОВЛЕЧЕТЕ РАЧКА Изработени од врвен материјал од алуминиумска легура за долготрајно време и издржлива употреба. ЕВРОПСКИ РАЧКИ на ВРАТИТЕ Лесен За склопување и расклопување, инсталирајте каде сакате. КАБИНЕТОТ ПОВЛЕКУВА внатрешен материјал; површинско запечатување застаклено, не е лесно да се оксидира. РЕТРО ФИОКА КОПЧИЊА изработката е фина и сигурна и безбеден материјал. Алуминиумска легура. ДЕКОРАТИВНИ РАЧКИ за ФИОКИ Совршена површина, не е лесна за кородирање, не е лесна за избледување и. Гардероба ПОВЛЕЧЕТЕ РАЧКА Изработени од врвен материјал од алуминиумска легура за долготрајно време и издржлива употреба. ЕВРОПСКИ РАЧКИ на ВРАТИТЕ Лесен За склопување и расклопување, инсталирајте каде сакате. КАБИНЕТОТ ПОВЛЕКУВА внатрешен материјал; површинско запечатување застаклено, не е лесно да се оксидира. РЕТРО ФИОКА КОПЧИЊА изработката е фина и сигурна и безбеден материјал. Пакетот Вклучува 6 копчиња На Вратите Карактеристики-Деликатна изработка, Мазни, добри и удобни Рачни копчиња за Кабинетот за домаќинство. - Големина : 15, 50Х2, 40Х2, 40см/6, 09Х0, 94Х0, 94 инчи Рачка Повлечете Копчиња. - Таа е направена од премиум материјал, кој може да биде за долго време рустикален Фиока Копчиња. - Боја : Бели Декоративни Рачки.

Параметри на производот

Слична стока