.

.

Заклучување на вратата од џебната врата со клуч, 2,9 мат црна приватност, хардвер на џебната врата со влечење, вдлабнато 2 еднострано, лизгачки џебно заклучување на в?

Заклучување на вратата од џебната врата со клуч, 2,9 мат црна приватност, хардвер на џебната врата со влечење, вдлабнато 2 еднострано, лизгачки

DEN 287.84

Пристапност
Залиха

【Хуманизиран дизајн】 Рачката за заклучување на дел од мат црна приватност, хардвер на вратата од џеб, има доволно ширина, копче за лесен зафат за поефикасно вртење, а двостраниот дизајн е погоден за отворање на левата или десната рака Latchебната врата и рачката се карактеризираат со широк, лесен дизајн кој е безбеден и безбеден. 【Реверзибилна и безбедност】 Функција за приватност овозможува да се отвори и затвори бравата однатре, одржувајќи ве безбедни во посебни ситуации. Заклучувањето на џебната врата има функција за влечење, што го решава проблемот со фокусот кога ја отворате и затворате лизгачката врата. И со влечење, лизгачките врати можат лесно да се отворат и затворат. 【Квалитетни материјали за легура на цинк】 Ова заклучување на џебната врата со клуч е изработено од силна легура на цинк и месинг, не е лесна за пробивање, а површината е насликана за да се справи со влажни околини и да изолира корозивни течности. 【Лесно за инсталирање】 заклучување на вратата од џеб со клуч е брзо и лесен за инсталирање, а сите хардвер и упатства се вклучени. Локарот е не рачка и може да се користи на леви и рачни џебни врати. Табот е реверзибилно! Ова влечење се прилагодува за да се вклопи на вратите и е монтиран. 【Забелешка】 Ве молиме, обрнете внимание секогаш да се соочите со дупката за заклучување при инсталирање. Ако ја инсталирате бравата на левата врата, чувајте го цилиндерот хоризонтален и обратно за вратата од десната рака, чувајте го вертикалниот цилиндер. Дебелина со дијаметар од 2,9 "и дебелина од 0,5" се погодни за стандардна дебелина на вратата од 0,5 "до 0,6".

Параметри на производот

Слична стока