.

.

Трим лента за теписи, заштитник на килим, меки подни ленти за транзиција, лента за праг, ширина од 3,5 см редуктор водоотпорен и анти-лизга (боја: црна, големина: должин

Трим лента за теписи, заштитник на килим, меки подни ленти за транзиција, лента за праг, ширина од 3,5 см редуктор водоотпорен и анти-лизга (боја:

DEN 1372.80

Пристапност
Залиха

【Трајлив ПВЦ материјал】 : Направено од ПВЦ-доказ за вода, може да го задржи работ на тепихот од кавга и елиминирање на ситуации со лизгање и паѓање Тримот за теписи за тепих е издржлив, издржува високи области со сообраќај на нозе во домот. 【Прилагодена големина】 : Должина : 50-1550см, можете слободно да го прилагодите според вашите потреби. Погоден за теписи и подот до дебелина до 6мм. DIY декор за дневна соба, кујна, спална соба, бања. 【Лесно за сечење】 : Само измерете ја и исечете ја потребната должина, можете да ги задржите шевовите на винил под од виткање на влезови, начини за влез во просторијата или други локации каде што се среќаваат две нерамни површини на тротоарите. 【Лесна инсталација】 : Излупете ја леплива поддршка и лепете на мазна површина. Погодно за транзиција на прагот помеѓу тепих и подни плочки, подот до тепих, тепих до подот и декорацијата за кастрење на работ. 【Грижа на клиентите】 Ние сме посветени да обезбедиме премиум производи за вас. Ако има проблем со тоа, не двоумете се да не контактирате, и ние ќе одговориме и ќе го решиме во рок од 24 часа. 【Трајлив ПВЦ материјал】 : Направено од ПВЦ-доказ за вода, може да го задржи работ на тепихот од кавга и елиминирање на ситуации со лизгање и паѓање. Тримот за теписи за тепих е издржлив, издржува високи области со сообраќај на нозе во домот. 【Прилагодена големина】 : Должина : 50-1550см, можете слободно да го прилагодите според вашите потреби. Погоден за теписи и подот до дебелина до 6мм. DIY декор за дневна соба, кујна, спална соба, бања. 【Лесно за сечење】 : Само измерете ја и исечете ја потребната должина, можете да ги задржите шевовите на винил под од виткање на влезови, начини за влез во просторијата или други локации каде што се среќаваат две нерамни површини на тротоарите. 【Лесна инсталација】 : Излупете ја леплива поддршка и лепете на мазна површина. Погодно за транзиција на прагот помеѓу тепих и подни плочки, подот до тепих, тепих до подот и декорацијата за кастрење на работ. 【Грижа на клиентите】 Ние сме посветени да обезбедиме премиум производи за вас. Ако има проблем со тоа, не двоумете се да не контактирате, и ние ќе одговориме и ќе го решиме во рок од 24 часа.

Параметри на производот

- Material:
PVC
- Width:
35mm
- Length:
50-1550cm, support custom length
- Self-Adhesive/ Peel and Stick:
- Contents:
1 × Floor Carpet Edge Trim
- There is no glue on the back for more than 8m, you need to paste it yourself:
✔ Feature:
- Easy to snip and trim to size.:
- Commercial or residential use.:
- Was not glue included. Not to slip when wet.:
- Protects edge of carpet from wear and tear.:
- Self-adhesive stick well on any smooth clean surface.:
✔ Tips:
- Manual measurement products may have dimensions of a few centimeters of difference, please understand.:
- There may be some differences between the image and the product due to display and lighting reasons, please refer to the actual product.:
- Application surface must be cleaned and dried or the adhesive will not stick. The strip is bended during transportation, for better adhesion, tape them flat before you use. :
Слична стока