.

.

Клучеви за итни случаи За Внатрешни Брави На Вратите - Внатрешен Игла За Клучеви За Врата За Спална Соба И Врати За Бања Компатибилен-Комплет За Клучеви за Заклучув?

Клучеви за итни случаи За Внатрешни Брави На Вратите - Внатрешен Игла За Клучеви За Врата За Спална Соба И Врати За Бања Компатибилен-Комплет

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Дизајн - Овој Клуч За Итни Случаи За Приватност е компатибилен со Schlage дизајниран да отклучи заклучување на внатрешната врата Оваа игла за заклучување на вратата ќе ви овозможи да ја отклучите внатрешната спална соба или вратата од бањата однадвор. Практично-оваа компатибилна врата ги отклучува клучевите за итни случаи за внатрешна врата иглата за клучеви е збир од 8 клучеви. Практични резервни иглички за клучеви за отклучување на вратата за да се чуваат над облогата на вратата, од надворешната страна на вратата, за брз пристап во случај на вонредна состојба. Итна Употреба-можете лесно да ја користите алатката клуч за приватност ако иглата за клучеви на внатрешната врата е случајно заклучена однадвор. Понекогаш, децата ќе ја затворат вратата и ќе ја заклучат бравата, а потоа не можат да сфатат како да се отклучат одвнатре. Овој клуч за итни случаи ќе ви овозможи да ја отклучите вратата однадвор. Лесен За Употреба-Лоцирајте ја малата дупка од надворешната страна на бравата или копчето на вратата. Поставете ја бравата на вратата изберете со дупката и вметнете ја внатре во копчето или бравата. Притиснете внатре во копчето или бравата додека копчето за ослободување не се сопне. Брендот тапикс е познат ширум светот со супериорен квалитет и услуга на производот!. Дизајн - Овој Клуч За Итни Случаи За Приватност е компатибилен со Schlage дизајниран да отклучи заклучување на внатрешната врата. Оваа игла за заклучување на вратата ќе ви овозможи да ја отклучите внатрешната спална соба или вратата од бањата однадвор. Практично-оваа компатибилна врата ги отклучува клучевите за итни случаи за внатрешна врата иглата за клучеви е збир од 8 клучеви. Практични резервни иглички за клучеви за отклучување на вратата за да се чуваат над облогата на вратата, од надворешната страна на вратата, за брз пристап во случај на вонредна состојба. Итна Употреба-можете лесно да ја користите алатката клуч за приватност ако иглата за клучеви на внатрешната врата е случајно заклучена однадвор.

Параметри на производот

Слична стока