.

.

Среќно Долга Основна Рачка На Портата,Рачка За Влечење На Вратата Од Штала Влезната Врата Влече Стаклена Врата Влече Врати За Туширање Без Рамка, Двостран Дизајн )

Среќно Долга Основна Рачка На Портата,Рачка За Влечење На Вратата Од Штала Влезната Врата Влече Стаклена Врата Влече Врати За Туширање Без

DEN 3999.84

Пристапност
Залиха

Мултифункционална Апликација : Овозможува да се користи како луксузен,врвен додаток на вашиот внатрешен домашен декор,како и за подобрување на рустикалниот шарм на вашата масивна врата,порта, барака или гаражаЗа Стаклена Врата (помеѓу 1/4"и 1/2") и Дрвена Врата (помеѓу 1-3/8" и 23/16"). Рачка За Влечење На Челична Врата Со врвен Квалитет : мазен дизајн на рационализација,цврста рачка за влечење на вратата од нерѓосувачки железо,комбинирајќи висококвалитетен нерѓосувачки челик со научни избрани метални материјали, завршете го секој домашен проект за леснотија. Количина на купување : Секоја рачка за купување доаѓа како пар повлекувања на вратите за внатрешноста и надворешноста на една врата.Ако сакате да инсталирате рачки назад-назад за двојни врати, потребни се 2 пара. Лесна Инсталација : не треба да трошите уште 1 денар за да побарате од професионалци да инсталираат, бидејќи во внатрешноста се нудат шестоаголни клучеви со две големини, како и комплетен резервен пакет додатоци со јасен прирачник за инструкции за да се заврши целата инсталација без напор. 24 Часа Онлајн Услуга : ако наидовте на некој проблем,контактирајте не слободно, ние сме секогаш во мирување.Ова е одличен производ и веруваме дека ќе ви се допадне и ќе го искористите одлично!!. Мултифункционална Апликација : Овозможува да се користи како луксузен,врвен додаток на вашиот внатрешен домашен декор,како и за подобрување на рустикалниот шарм на вашата масивна врата,порта, барака или гаража.За Стаклена Врата (помеѓу 1/4"и 1/2") и Дрвена Врата (помеѓу 1-3/8" и 23/16"). Рачка За Влечење На Челична Врата Со врвен Квалитет : мазен дизајн на рационализација,цврста рачка за влечење на вратата од нерѓосувачки железо,комбинирајќи висококвалитетен нерѓосувачки челик со научни избрани метални материјали, завршете го секој домашен проект за леснотија. Количина на купување : Секоја рачка за купување доаѓа како пар повлекувања на вратите за внатрешноста и надворешноста на една врата.Ако сакате да инсталирате рачки назад-назад за двојни врати, потребни се 2 пара. Лесна Инсталација : не треба да трошите уште 1 денар за да побарате од професионалци да инсталираат, бидејќи во внатрешноста се нудат шестоаголни клучеви со две големини, како и комплетен резервен пакет додатоци со јасен прирачник за инструкции за да се заврши целата инсталација без напор. 24 Часа Онлајн Услуга : ако наидовте на некој проблем,контактирајте не слободно, ние сме секогаш во мирување.Ова е одличен производ и веруваме дека ќе ви се допадне и ќе го искористите одлично!!.

Параметри на производот

1.Product Name:
Door Handle
2.Material:
Metal Stainless Steel
3.Color:
Black,Silver ,Gold
4.Size:
Length:
40cm(15.7inch),Hole Distance
Length:
60cm(23.6inch),Hole Distance
Length:
80cm(31.5inch),Hole Distance
Length:
100cm(39.4inch),Hole Distance
Length:
120cm(47.2inch),Hole Distance
Length:
150cm(59.1inch),Hole Distance
Length:
180cm(70.9inch),Hole Distance
Product Weight:
2kg/9 lbs
5.Need simple installation:
Features:
1.Strong thickness stainless steel door handle brushed nickel.:
2.Contemporary indoor outdoor door hardware kit.:
3.Special treated chamfered edges protect you and your families.:
4.It includes a complete installation fittings and is easy to install.:
5.Perfect fit push pull door/ kitchen sliding/ balcony patio door,shop door,etc.:
Pacge List:
A pair of handles:
Long screw:
Non-slip silic1 pad:
Fixed sleeve × 2:
Note:
There may be an error of 1-3 cm due to manual measurement.:
There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display.Please refer to the actual product.:
Слична стока