.

.

Во близина на месечината 4 Парчиња Хардверски Комплет За Бања, Вклучуваат Прстен За Рачна Крпа, Држач За Тоалетна Хартија и 2 Куки За Крпи од Наметка, Додатоци За Бањ?

Во близина на месечината 4 Парчиња Хардверски Комплет За Бања, Вклучуваат Прстен За Рачна Крпа, Држач За Тоалетна Хартија и 2 Куки

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

●ОТПОРЕН на ' рѓосување е Конструиран од нерѓосувачки челик од хром од 304 врвен степен Издржлив и нема да се деформира, никогаш не ' рѓа дури и во влажна средина. ●ИСКЛУЧИТЕЛНА ИЗРАБОТКА●Невидливата завртка и беспрекорно поврзана помеѓу колоните создаваат стил од висока класа. Хром заврши површинска обработка-е изграден за да се спротивстави на секојдневните гребнатини. ●МОДЕРЕН СТИЛ● Елегантни површини без остри рабови, прстенот за Крпи може безбедно да закачи крпа за капење. Држачот за тоалетна хартија со копче од нерѓосувачки челик на крајот на шипката може лесно да ја држи хартијата за ролна, заштитувајќи ја од паѓање. И 2 куки за пешкири се погодни за закачување крпи за капење, костими за капење, палта, чанти, клучеви, чадори или други работи. ●ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР ● прстен за крпи за Бања, држач за тоалетна хартија и 2 додатоци за куки за крпи може да го направат вашиот дом уреден и чист.

Параметри на производот

Слична стока