.

.

Лејдебонг 3 пакет кревет/просторија за бања врата на вратата за приватност бања и внатрешна врата Тешка врата за заклучување на вратата за заклучување на вратата о?

Лејдебонг 3 пакет кревет/просторија за бања врата на вратата за приватност бања и внатрешна врата Тешка врата за заклучување на вратата за заклучување

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Останувањата на вратите можат да работат и на вратите за отворање на левата и десната рака Овие лостови се совршени за ходникот или плакарот каде што не е потребно заклучување. Комплетите за рачката на вратата за премин немаат функција за заклучување и бесплатно се вклучуваат на обете страни. Многу цврста рачка, совршен тон на боја и добро инженерски механизам што е лесен за инсталирање. Hall/Passage Passage Не-заклучување на вратата на вратата : Бесплатна и погодна за внатрешни врати во неодмбитни простори, како што се ходници, плакари, простории за перење, канцеларии, лоби, области за пушење во јавноста, итн. лесно може да влезе и да излезе. Наменето за комерцијални и станбени апликации со современ стил, финишот од дамки месинг се чувствува одлично во вашата рака, со надворешна рачка и мазна квадратна внатрешна рачка за да ги собере вашите раце. Естетски пријатно заклучување на вратата што носи убавина за вас и вашиот дом. Спецификации : За вратите од 35мм до 45мм (1-3/8 "до 1-3/4") и 60мм до 70мм (2-3/8 "до 2-3/4") прилагодлива брава, цврста легура на цинк, дамки месинг Заврши, стандард ANSI Class 3, над 200. Убава и лесна за инсталирање : Реверзибилната рачка на вратата е совршена за инсталирање на леви или десни врати и лесно се заменува или инсталира со помош на кој било шрафцигер на Филипс, заштеда на напор и време и подобрување на целокупниот квалитет на вашиот дом. Политика за гаранција на брендот-Им ветуваме на купувачите 30-дневна гаранција за враќање на пари и 1-годишна гаранција за производи, бесплатна услуга за враќање и бесплатна услуга по продажба и техничка поддршка. Hall/Passage Passage Не-заклучување на вратата на вратата : Бесплатна и погодна за внатрешни врати во неодмбитни простори, како што се ходници, плакари, простории за перење, канцеларии, лоби, области за пушење во јавноста, итн. лесно може да влезе и да излезе. Наменето за комерцијални и станбени апликации со современ стил, финишот од дамки месинг се чувствува одлично во вашата рака, со надворешна рачка и мазна квадратна внатрешна рачка за да ги собере вашите раце.

Параметри на производот

Слична стока