.

.

Копчињата за кристална врата на Лохрон со заклучување и клучеви, стаклени копчиња за врата со заклучување на приватноста, луксузно копче за врата од дијаманти, кла?

Копчињата за кристална врата на Лохрон со заклучување и клучеви, стаклени копчиња за врата со заклучување на приватноста, луксузно

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Погодни за двата лева врата на целата должина на заклучувањето : 170мм (6,7 ") Универзална брава : прилагодлива 60мм (2-3/8") или 70мм (2-3/4 "), костум за дебелина на вратата од 30 до 50мм (1,18 ”до 2"). Плочата за заклучување е непрестајлива. Целосно реверзибилна, погодна и за левата и десната рака. Универзална брава : прилагодлива 60мм (2-3/8 ”) или 70мм (2-3/4"), костум за дебелина на вратата од 30 до 50мм (1,18 "до 2"). Плочата за заклучување е непоколеблива. Целосно реверзибилни, погодни и за левата и за десната рака. 【Безбедност и издржлива】 Заклучувањето на цилиндарот на ова копче за антички кристална врата е изработено од тешка легура на цинк, не е лесна за 'рѓа и издржлив. Тешкиот материјал гарантира дека заклучувањето на стаклената врата не е лесно да се избере. 【Доверлив бренд】 Локрон понуди 30 дена бесплатно враќање и гаранција од 1 година. Ако нашиот производ има проблем со испорака или квалитет, ве молиме слободно контактирајте не во секое време.

Параметри на производот

Слична стока