.

.

Држач за ролна за тоалет,држач за тоалетна хартија, Држач За Хартиена Крпа Монтиран На Ѕид, Организатор На Решетка За Закачалка За Хартија Со Ролна Со Полица Алумин?

Држач за ролна за тоалет,држач за тоалетна хартија, Држач За Хартиена Крпа Монтиран На Ѕид, Организатор На Решетка За Закачалка

DEN 818.72

Пристапност
Залиха

Усвојува висококвалитетни пубертетски филостахии и вселенски алуминиумски материјал, еколошки, антискребрени, издржливи, лесни за чистење и заштита од ' рѓа Дизајн во индустриски стил, изшкуркана мазна површина, декоративна и функционална за вашиот дом, канцеларија или дом.Доаѓа со додатоци за инсталација, лесни и удобни за инсталирање, многу стабилни. Држач за хартија монтиран на ѕид применлив во кујната, бањата, тоалетот за полица на мобилниот, списанието, пешкирот итн. исто така може да биде декорација на ѕидни растенија. Повеќенаменски, не само држач за ткиво, туку и чување предмети од зелени растенија, списанија или мобилни итн. Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Усвојува висококвалитетни пубертетски филостахии и вселенски алуминиумски материјал, еколошки, антискребрени, издржливи, лесни за чистење и заштита од ' рѓа. Дизајн во индустриски стил, изшкуркана мазна површина, декоративна и функционална за вашиот дом, канцеларија или дом.Доаѓа со додатоци за инсталација, лесни и удобни за инсталирање, многу стабилни. Држач за хартија монтиран на ѕид применлив во кујната, бањата, тоалетот за полица на мобилниот, списанието, пешкирот итн. исто така може да биде декорација на ѕидни растенија. Повеќенаменски, не само држач за ткиво, туку и чување предмети од зелени растенија, списанија или мобилни итн. Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Toilet Paper Holder
Material:
Phyllostachys Pubescens + Space Aluminum
Color:
Gold
Size:
Approx.20x12x10.5cm/7.9x4.7x4.1in
Weight:
Approx.453g/16oz
Style:
Simple and generous
Package List:
5 x Small Screw :
2 x Large Screw :
2 x Nut :
2 x Expansion Screw :
1 x Wood Board :
1 x Space Aluminum :
1 x Bracket :
1 x Toilet Paper Holder :
Note:
1. Please allow 12cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Слична стока