.

.

Vesafe Universal Solar TPMS, систем за набудување на притисок на безжични гуми со 4 сензори за надворешни капачиња на DIY, приказ во реално време 4 гуми притисок и темперамент.

Vesafe Universal Solar TPMS, систем за набудување на притисок на безжични гуми со 4 сензори за надворешни капачиња на DIY, приказ во реално

DEN 479.84

Пристапност
Залиха

1 Весафе TPMS, истовремено обезбедува притисок и температура во реално време на 4 гуми, и обезбедуваат светло за визуелно предупредување и звучен звучен звук на алармот веднаш кога ќе се надминат притисоците на гумите или температурните прагови. Вредностите на предупредување за притисок и температура можат да бидат прилагодливи (стандардно 29-44psi/2.0bar), со единица за притисок : PSI/BAR и Температурна единица : C/F Избор што може да се избира. Сензорите Vesafe TPMS се дизајнирани со анти-кражба, водоотпорна и лесна инсталација, вклучува специјални алатки за инсталација и заменете ја батеријата на сензорот (CR1632). Сензорот за притисок на гумите е само 9 грама и траењето на батеријата може да трае до 2 години, батеријата (CR1632) може да се замени кога батеријата е исцрпена. Vesafe Universal TPM за автомобил со 4 тркала, не е погоден за мотор, караван или приколки. 4 сензори се кодирани на дисплејот, само инсталирајте ги сензорите според етикетите на позицијата на сензорот (RR, RF, LF, LR), сензорот за замена може лесно да се кодира; Едноставно поставете го сензорот на вентилот кога дисплејот е во режим на кодирање. Vesafe TPMS обезбедува гаранција од 18 месеци, ве молиме контактирајте со нас слободно ако имате какви било прашања за време на вашата инсталација или користење. Вашата безбедност е наш бизнис, со нетрпение очекуваме да ви обезбедиме мир на умот за време на вашето возење. Весафе TPMS, истовремено обезбедува притисок и температура во реално време на 4 гуми, и обезбедуваат светло за визуелно предупредување и звучен звучен звук на алармот веднаш кога ќе се надминат притисоците на гумите или температурните прагови. Вредностите на предупредување за притисок и температура можат да бидат прилагодливи (стандардно 29-44psi/2.0bar), со единица за притисок : PSI/BAR и Температурна единица : C/F Избор што може да се избира. Сензорите Vesafe TPMS се дизајнирани со анти-кражба, водоотпорна и лесна инсталација, вклучува специјални алатки за инсталација и заменете ја батеријата на сензорот (CR1632).

Параметри на производот

Pressure range:
0-87PSI
Слична стока