.

.

Обвините на тркалото од 15 инчи ги покриваат капачињата за центри за Chevy, 4PCS Универзални капаци на тркалото HubCap за Ford, Hubcaps за покривање на среброто тркала за капаци н?

Обвините на тркалото од 15 инчи ги покриваат капачињата за центри за Chevy, 4PCS Универзални капаци на тркалото HubCap за Ford,

DEN 735.84

Пристапност
Залиха

Исклучителна изработка, стилски изглед, висока завршница на површината, за да се задоволат вашите потреби за модификација Капакот на центарот може да ги украси вашите четири тркала за да го подобри изгледот на вашиот автомобил и да му даде нов изглед на вашиот автомобил. 4 Премиум центри, изработени од високо -квалитетен ABS материјал и отпорен на топлина и влијание. Универзална вклопување за бандажи од 15 инчи, проверете ги спецификациите на гумите, а потоа инсталирајте го (R15, бројот зад спецификацијата на гумите R е големината на центарот) (за железни или челични алуминиумски тркала, а не за алуминиумски алуминиумски тркала). Опремено со монтиран железен прстен, и има скокачки дизајн, лесен за инсталирање, само ставете го прстенот за задржување на место и ставете го капакот на работ. Капакот на центарот може да ги украси вашите четири тркала за да го подобри изгледот на вашиот автомобил и да му даде нов изглед на вашиот автомобил. Опремено со монтиран железен прстен, и има скокачки дизајн, лесен за инсталирање, само ставете го прстенот за задржување на место и ставете го капакот во работ. 4 Премиум центри, изработени од високо -квалитетен материјал ABS и отпорен на топлина и влијание.

Параметри на производот

Conditon:
100% Brand New
Item Type:
Hub Cap
Material:
ABS
Optional Type:
A Type, B Type
Color:
Silver
Diameter:
Approx. 15in
Application:
Universal fitment for R15 Tire & Steel Rim
PackageList:
4 x Hub Cap4 x Installation Iron Ring:
Слична стока