.

.

TireChain.com 25x10x10, 25x10x12, 25x8-12 ATV UTV Stude Time Chains, цена по пар

TireChain.com 25x10x10, 25x10x12, 25x8-12 ATV UTV Stude Time Chains, цена по пар

DEN 199.84

Пристапност
Залиха

Латерална стабилност Максимизира влечење со дополнителен зафат со столпчиња. Дијамантските ланци со столпчиња поставени преку вкрстените ланци го продолжуваат животот на ланецот. V Синџирите на гуми за шипки се V-Bar се корисни на рид, мраз и тврди спакувани услови. Тие не се препорачуваат на тротоарот бидејќи можат да ја оштетат површината, гумите почнуваат да се вртат. V-Bar исто така се јавуваше, Breaker Ice, Ice Bar и Засилени ланци на гуми. V-Bar е парче зацврстено аголно железо, заварено на секоја врска на вкрстениот ланец. 15/64 или 9/32 дебела во зависност од вистинската големина на гумата. Препорачано за употреба на мраз и надвор од патот. Двојно двојно и носење над синџирите на гуми без V лентата. АТВ UTV легури со легура на гуми. Агресивни врски со врски. За разлика од конкурентите, не се вметнаа во лентата со 2 столпчиња по врска и обложена со цинк. Подлезливо возење против ланци во стил на скалила. Дијамантска шема за страничен зафат на ридовите. Студените или не-врежаните дијаманти АТВ-УТВ ланци се најдобри за одржување на ланецот на горните длабоки капаци. Fits : 25x10x10, 25x10x12, 25x8.00-12 Опционални затегнувачи на затегнувачи 6301 B07 D2 YHVHL секогаш се препорачува. АТВ UTV легури со легура на гуми. Агресивни врски со врски. За разлика од конкурентите, не се вметнаа во лентата со 2 столпчиња по врска и обложена со цинк. Подлезливо возење против ланци во стил на скалила. Дијамантска шема за страничен зафат на ридовите. Студените или не-врежаните дијаманти АТВ-УТВ ланци се најдобри за одржување на ланецот на горните длабоки капаци.

Параметри на производот

Слична стока