.

.

Убиец Филтер Замена За Национални Филтри 132185070238ss

Убиец Филтер Замена За Национални Филтри 132185070238ss

DEN 910.24

Пристапност
Залиха

Гордо Произведени во САД Медиуми : 304 СС ЖИЦА. Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ. Произведени со најквалитетни материјали достапни на пазарот, загарантирани!. Филтер Вкрстени Референци P/n НАЦИОНАЛНИ ФИЛТРИ 132185070238 SS. Убиец Филтер Замена ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ФИЛТРИ 132185070238ss Убиец Филтер Производите се произведуваат со најквалитетни материјали и техники на пазарот денес. Сите елементи за филтрирање гарантирано ќе ги исполнат или надминат сите спецификации на оригиналното производство на опрема. Производите За Филтрирање убијци се подложени на строга програма за тестирање и се придржуваат до повеќе ИСО стандарди за филтрирање. Сите предмети означени замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство. Броевите на деловите се однесуваат само на вкрстениот дел. Сите трговски марки, регистрирани или нерегистрирани, се трговски марки на нивните соодветни сопственици.

Параметри на производот

Слична стока