.

.

Прекрасен Градник без Прерамки 2 ПАРЧИЊА, Прекрасен Невидлив Градник Без Прерамки Без Плус Големина Со Обложени Ремени Што Се Одвојуваат

Прекрасен Градник без Прерамки 2 ПАРЧИЊА, Прекрасен Невидлив Градник Без Прерамки Без Плус Големина Со Обложени Ремени Што Се Одвојуваат

DEN 479.84

Пристапност
Залиха

Онавеј Градник Без ПрерамкиДизајниран имајќи ја предвид вашата биста, овој бендо се блузи со меки странични лифтови за гушкање и им помага на маснотиите во пазувите да се вратат на градите за да изгледаат пополни и да го турнат нагоре за да добијат бујна изглед тоа Удобна Ткаенина - - - - Овој удобен градник без прерамки е изработен од висококвалитетна најлонска ткаенина, која е мека, удобна и дише, што ја подобрува удобноста при носење и создава секси и модерен изглед. Дизајн против Лизгање И Отстранливи Ремени - - - - Скриената силиконска лента останува сидро на страните на чашите и грбот ги држи вашите бисти нагоре и останете на место цел ден. Мекиот и пријателски материјал за кожата е убав за вашата кожа, прави да се чувствувате удобно. Беспрекорниот градник со ленти што се одвојуваат може да се претвори во неколку начини на носење како што се прерамки, оглавник, крст или едно рамо. Широка Апликација - - - - како градник без прерамки, е идеален избор за совпаѓање.фустани без прерамки, летни врвови. И можете да ги облечете ремените што можете да ги носите во нормален дневен градник. Услуга по Продажба - - - - Ви Благодариме што Ја Посетивте Нашата Продавница, Откако ја добивте стоката, доколку имате какви било прашања, слободно контактирајте не. Ние ќе ви обезбедиме онлајн услуги во рок од 24 часа за да обезбедиме задоволително искуство за купување за вас. Продавница ЏИЏИЈАН имајте убав ден!. Онавеј Градник Без ПрерамкиДизајниран имајќи ја предвид вашата биста, овој бендо се блузи со меки странични лифтови за гушкање и им помага на маснотиите во пазувите да се вратат на градите за да изгледаат пополни и да го турнат нагоре за да добијат бујна изглед тоа. Удобна Ткаенина - - - - Овој удобен градник без прерамки е изработен од висококвалитетна најлонска ткаенина, која е мека, удобна и дише, што ја подобрува удобноста при носење и создава секси и модерен изглед. Дизајн против Лизгање И Отстранливи Ремени - - - - Скриената силиконска лента останува сидро на страните на чашите и грбот ги држи вашите бисти нагоре и останете на место цел ден. Мекиот и пријателски материјал за кожата е убав за вашата кожа, прави да се чувствувате удобно. Беспрекорниот градник со ленти што се одвојуваат може да се претвори во неколку начини на носење како што се прерамки, оглавник, крст или едно рамо. Широка Апликација - - - - како градник без прерамки, е идеален избор за совпаѓање.фустани без прерамки, летни врвови. И можете да ги облечете ремените што можете да ги носите во нормален дневен градник. Услуга по Продажба - - - - Ви Благодариме што Ја Посетивте Нашата Продавница, Откако ја добивте стоката, доколку имате какви било прашања, слободно контактирајте не.

Параметри на производот

Type:
Strapless Invisible Bra
Color:
Skin / Black
Material:
64% nylon, 36% spandex
How to wash:
Hand wash cold, hang dry
Size:
M (40-50kg recommended):
L (50-60kg recommended):
XL (60-75kg recommended):
2XL (recommended 75-85kg):
3XL (85-100kg recommended):
4XL (100-110kg recommended):
5XL (100-120kg recommended):
6XL (recommended 120-135kg):
7XL (135-150kg recommended):
Package Contents:
2pcs * Strapless Invisible Bra:
6pcs * tonal shoulder straps:
2pcs * extended buckle:
Thank You for Visiting Our Store:
1.Please allow 1-2cm differs due to manual measurement.:
2.Due to the lighting effects and shooting angles, the color of the item and that shown in the picture might have a nuance.:
3. If you are not satisfied with the received goods or the received goods are damaged, please contact us in time before applying for return, we will answer your questions within 24 hours. JIEJIAN Store Have a nice day! :
Слична стока