.

.

Пренослив Лумбален Грб Поддршка За Канцеларија стол &засилувач; Автомобил Седиште - Correcономски Држење На Телото Коректор, Отстранлив И Перат Перница, Дише Мрежа По?

Пренослив Лумбален Грб Поддршка За Канцеларија стол &засилувач; Автомобил Седиште - Correcономски Држење На Телото Коректор, Отстранлив

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Мрежа ●Елегантно Држење На Телото, Еластично перниче, уживајте во релаксација во секое време, површина на решетката што дише, отпорност на нечистотија, силна пропустливост на воздухот, удобен и бавен притисок, закрепнете ја поддршката. Најдобро решение-седентарен проблем!. ●Designономски Дизајн Q перницата на столот го прилагодува природниот s-лак на целиот 'рбет со поддршка на петтиот' рбет. Правилно лошо држење на седење, олеснување на болката во опашката, одлична поддршка за грбот за канцелариски стол и автомобил. Quish Quality Pp материјалот за шишиња за бебиња обезбедува издржлива и силна поддршка за карлицата, поддржува тежина од 300 килограми. Целосно завиткан заштитник Во Форма На Буквата Л, Зголемете ја површината на перницата, зголемете го опсегот на лакот, за да можат да аплицираат повеќе луѓе. ●Лесен За Носење И лесен и пренослив дизајн, еднорачно склопување и преклопување, погодно за складирање и транспорт. Отстранлива и перница што може да се пере, лесна за употреба и чистење. Вработени во канцеларијата, долгогодишни возачи, студенти, играч на игри, достојни за тоа. ●100% Задоволителна Услуга●Прво на сите, ние сме многу сигурни во квалитетот на нашите производи. По добивањето на нашите производи, доколку има некакви проблеми, можеме да ви обезбедиме бесплатна замена или целосна наплата. Лумбална Потпорна Перница за Канцелариски Стол, 1 еез, Отстранлив, Коректор На Држење На Телото, Задна Потпора Опис : Еластична перница, уживајте во релаксација во секое време, површина на решетката што дише, отпорност на нечистотија, силна воздушна пропустливост, удобен и бавен притисок, закрепнете ја поддршката.

Параметри на производот

Material:
Polyester.
Size Chart:
Unfold size:
38x36x28cm /.
Package Includes:
1 Piece Posture Corrector Chair Cushion. :
Color may be slightly different due to the color calibration of each individual monitor. :
Please allow slight measuring deviation due to manual measurement. :
Слична стока