.

.

51-21826-01-Оем Надграден Рем Кондензатор Вентилатор Мотор 1/5 КС 208-230 Волти 1075 ВРТЕЖИ во МИНУТА

51-21826-01-Оем Надграден Рем Кондензатор Вентилатор Мотор 1/5 КС 208-230 Волти 1075 ВРТЕЖИ во МИНУТА

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Ова Е Сосема Нов Оем Надграден Кондензатор Вентилатор Мотор ОЕМ Жици Боја Код И Жици Дијаграм Прави Жици Лесно!. 1075 ВРТЕЖИ во МИНУТА. Ова Е Сосема Нов Оем Надграден Кондензатор Вентилатор Мотор. ОЕМ Жици Боја Код И Жици Дијаграм Прави Жици Лесно!. 1075 ВРТЕЖИ во МИНУТА. Ова Е Сосема Нов Оем Надграден Кондензатор Вентилатор Мотор.

Параметри на производот

Слична стока