.

.

Дигитална дигитална мултиметарска отпорност на дигитална фреквенција на фреквенција на дигитална дигитација на дигитална диода на тестот со низок напон

Дигитална дигитална мултиметарска отпорност на дигитална фреквенција на фреквенција на дигитална дигитација на дигитална диода на тестот со

DEN 1044.80

Пристапност
Залиха

3 1/2 Дигитален LCD екран, максималната вредност на дисплејот е 1999 година Мултиметарот има јасен, лесен за читање LCD дисплеј со бело осветлување. Преносен и компактен дизајн. Задржување на податоците. Се прикажува симболот со низок напон. 3 1/2 Дигитален LCD екран, максималната вредност на дисплејот е 1999 година. Мултиметарот има јасен, лесен за читање LCD дисплеј со бело осветлување. Преносен и компактен дизајн. Задржување на податоците. Се прикажува симболот со низок напон. 3 1/2 Дигитален LCD екран, максималната вредност на дисплејот е 1999 година. Мултиметарот има јасен, лесен за читање LCD дисплеј со бело осветлување.Ивелосното заштитете го мерењето.diode : yesvoice : yesthrough Мерење : Дата за задржување : Дабек светло : Дасмаксимален дисплеј : 1999 година.

Параметри на производот

Слична стока