.

.

CNLN/5.9FT СВЕТСКИ ПРОДОЛНИ КОРДИ 2 НАДВОРЕШНИ СО КОНТРОЛНИ КОНТРОЛНИ СВЕТСКИ ПОВЕЕ 2-ПРОТИВ ПОЛАРИЗИРАЕ ЗА ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ НА ПОВЕЕ СВЕТСКИ СВЕТЛИВИ СВЕТСКИ СВ?

CNLN/5.9FT СВЕТСКИ ПРОДОЛНИ КОРДИ 2 НАДВОРЕШНИ СО КОНТРОЛНИ КОНТРОЛНИ СВЕТСКИ ПОВЕЕ 2-ПРОТИВ ПОЛАРИЗИРАЕ ЗА ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ

DEN 175.84

Пристапност
Залиха

Исклучете ги подните ламби со практичност без раце и лесно запрете алатка со чешма на стапалото Кабелот за напојување со продолжување од 2, кабелот за продолжување може да се стави во тесен простор, што е погодно за употреба. Оценка за контакт : 0 ~ 125 V, 0 ~ 3А. Должина на продолжениот кабел : 1,8м. Моментален прекинувач за притискање на педалот за стапало лесен за употреба. Исклучете ги подните ламби со практичност без раце и лесно запрете алатка со чешма на стапалото. Оценка за контакт : 0 ~ 125 V, 0 ~ 3А; Должина на продолжениот кабел : 1,8m/5.9inch; кабел за напојување со продолжување, кабелот за продолжување може да се постави во тесен простор, што е погодно за употреба. Вклучен прекинувач за притискање на педалот за нозе, изграден во средината на продолжениот кабел; за затворен употреба и одлично за лесни индустриски, медицински, канцелариски и многу други апликации. Механички живот : 1.000 пати ; Електричен живот : 300.000 пати ; прекинувач Материјал : пластика, доказ за прашина и ретардант на пламен.Вир Материјал : ПВЦ пластика, бакарно јадро. Овој продолжен кабел може да контролира електронски уреди како што се ламби, вметнати фестивали и Божиќни светла само со притискање на копче. Моментален прекинувач за притискање на педалот за стапало лесен за употреба. Исклучете ги подните ламби со практичност без раце и лесно запрете алатка со чешма на стапалото.

Параметри на производот

Слична стока