.

.

Quul VC1018 Електричен сензор за електричен сензор Пен Дигитален интелигентен мерач на напон на напон 1000V Волтметарски детектор за сила за електрична алатка за електри?

Quul VC1018 Електричен сензор за електричен сензор Пен Дигитален интелигентен мерач на напон на напон 1000V Волтметарски детектор за сила

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Индукција на не-контакт : Кога електричното тест пенкало го чувствува блискиот напон на AC, екранот ќе прикаже црвен и целосен сигнал, а ќе се огласи брз сигнал Задното осветлување на екранот/фенерчето : Притиснете го второто копче за да го вклучите екранот на осветлувањето на светлата на Flashlight/HD LCD, а вредноста на екранот може јасно да се види на темни места за време на мерењето. Заштитно покритие на компјутер, силен и не е лесен за кршење, чувствителен/стабилен/интелигентен. Пребарување на точката на линијата : Откривање по должината на линијата со електричниот тестер, кога алармот на црвено светло без треперење ќе застане на положбата на прекинот, тоа е позицијата што е одредена. Вграден сензор, кога ќе се открие блискиот напон на наизменична струја, решетката за индекс ќе биде исполнета со црвено светло и ќе звучи алармот. Индукција на не-контакт : Кога електричното тест пенкало го чувствува блискиот напон на AC, екранот ќе прикаже црвен и целосен сигнал, а ќе се огласи брз сигнал. Задното осветлување на екранот/фенерчето : Притиснете го второто копче за да го вклучите екранот на осветлувањето на светлата на Flashlight/HD LCD, а вредноста на екранот може јасно да се види на темни места за време на мерењето. Заштитно покритие на компјутер, силен и не е лесен за кршење, чувствителен/стабилен/интелигентен. Пребарување на точката на линијата : Откривање по должината на линијата со електричниот тестер, кога алармот на црвено светло без треперење ќе застане на положбата на прекинот, тоа е позицијата што е одредена. Вграден сензор, кога ќе се открие блискиот напон на наизменична струја, решетката за индекс ќе биде исполнета со црвено светло и ќе звучи алармот. Број на модел : VC1018 Testor Testor Pencolor : Црвена /сина /Yellowdisplay Тип : Дигитална оперативна температура : 0-40 Батерија Тип : AAA 1.

Параметри на производот

Слична стока