.

.

Бусман БП/МДЛ - 7 Мдл Временско Одложување Стаклен Осигурувач - 2 Пакет

Бусман БП/МДЛ - 7 Мдл Временско Одложување Стаклен Осигурувач - 2 Пакет

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Мдл Време Одложување Стакло Осигурувачи 1/4 инчен дијаметар X 1-1/4 инчи долг со стаклена цевка/никел обложена месинг конструкција. 7 засилувач, 250v рејтинг. Дизајнот на временско одложување обезбедува соодветен одговор за специфични апликации кои обезбедуваат заштита за клучните компоненти и жици на електричниот систем. Рохс во согласност со изградбата. Мдл Време Одложување Стакло Осигурувачи. 1/4 инчен дијаметар X 1-1/4 инчи долг со стаклена цевка/никел обложена месинг конструкција. 7 засилувач, 250v рејтинг. Дизајнот на временско одложување обезбедува соодветен одговор за специфични апликации кои обезбедуваат заштита за клучните компоненти и жици на електричниот систем. Рохс во согласност со изградбата. Бусман Мдл Време Одложување Стакло Осигурувачи функција 7 засилувач, 250v рејтинг. Овие осигурувачи со долг временски период Од 1/4" Дијаметар Х 1-1/4" се конструирани со стаклени цевки и никелирани месинг крајни капачиња. Дизајнот на временското одложување обезбедува соодветен одговор за специфични апликации, обезбедувајќи заштита за клучните компоненти на електричниот систем и жици. Рохс во согласност со изградбата. 2 пакет (картичка). Поминаа 100 години откако браќата Бусман првпат почнаа да произведуваат осигурувачи од подрумот на нивниот дом. И Во тој временски период, Бусман прерасна од обезбедување осигурувачи за вагони без коњи и авиони ОД ВТОРАТА Светска Војна, во понуда на повеќе од 30. Од скромни почетоци Во Сент Луис, Мисури, до глобална мрежа за производи и дистрибуција, името Бусман е синоним за технолошки иновации. Всушност, во текот на изминатите 100 години, производите На Бусман добија повеќе од 3.000 патенти за комунални услуги и дизајн, со повеќе од 350 глобални активни патенти. Денес, производите На Бусман продолжуваат да ја одразуваат долгогодишната традиција на обезбедување на заштита од топливи кола и решенија за електрична безбедност кои помагаат да се заштити опремата и да се овозможи сигурна, ефикасна дистрибуција на енергија. И сега кога производите На Бусман се дел од Итон, врвните иноватори на индустријата за технологија на осигурувачи и прекинувачи се обединија за да обезбедат врвно лидерство во заштитата на колото.

Параметри на производот

Слична стока