.

.

Uxcell 3,4 mm Chucking Reamer, HSS Cobalt M35 Lathe Machine Reamer D4 6 директно флејти, алатка за сечење на мелење со тркала, за легура од не'рѓосувачки челик легура од легура од не'рѓосувачки чел?

Uxcell 3,4 mm Chucking Reamer, HSS Cobalt M35 Lathe Machine Reamer D4 6 директно флејти, алатка за сечење на мелење со тркала,

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Chucking Reamer е изработен од голема брзина челик и кобалт, прикажан со голема цврстина, отпорност на абење, добра цврстина Алатка со голема брзина на челик со кобалт е добра за апликации за општа намена. Се користи за полуфинирана машинска обработка и завршна обработка на дупките. Погоден за не'рѓосувачки челик, јаглероден челик, леано железо, челик за умре, челик од легура, челик со алатка и не-ферозни материјали. Reamer е со повеќе заби за сечење. Дупките можат да добијат точна големина и форма по обработката на Reamers. Готовите производи се мазни, недопрени и поубави. Може да се користи за обработка на дупки, главно за подобрување на обработката на прецизноста на дупките и да се намали грубоста. Може рачно да се управува или инсталира на машини за дупчење за работа. Може да се користи за обработка на дупки, главно за подобрување на обработката на прецизноста на дупките и да се намали грубоста. Може рачно да се управува или инсталира на машини за дупчење за работа. Може да се користи за обработка на дупки, главно за подобрување на обработката на прецизноста на дупките и да се намали грубоста. Може рачно да се управува или инсталира на машини за дупчење за работа. Може да се користи за обработка на дупки, главно за подобрување на обработката на прецизноста на дупките и да се намали грубоста. Може рачно да се управува или инсталира на машини за дупчење за работа. Дупки со толеранција на дијаметар во ≤it8 ;. Дупки со барања во грубост на површината (≤RZ12 generly) ;. Дупки со барања во толеранција на заобленост ;. Дупки со барања во цилиндричноста ;. зачекори дупки (дупки со различен дијаметар на истата оска);. Дупки за серии (дупки со дијаметар на истата оска) со барања во висока коаксилност. Спецификации : Сечење дија. Севкупна должина : 76мм / 2,99 "; Точност : D4. Алатка со голема брзина на челик со кобалт е добра за апликации за општа намена. Неципирана алатка : Карактеристики само основната подлога без дополнителен третман или облоги. за широк опсег на апликации. Тркалезна Шанк : Може да се користи со широк спектар на системи за задржување на алатки. Добро за употреба преку или слепи дупки и се користи за намалување на светлината, работа за поправка, отстранување на акции. Карактеристики : Алатка за исправен флејта им овозможува на чиповите да соберат да соберат чипови да соберат чипови да соберат Во флејтите при сечење, добро прилагодени за повеќето апликации во плитки намалувања. Reamer е со голема цврстина, цврстина, отпорност на абење, долг животен век на услугата.

Параметри на производот

Слична стока