.

.

100 Парчиња Мини Златна Основа За Торта, 3,5 Инчни Табли За Торта, Тркалезна Табла За Торта За Еднократна Употреба, Табли За Торта Од Мус, Послужавник За Прикажување Де?

100 Парчиња Мини Златна Основа За Торта, 3,5 Инчни Табли За Торта, Тркалезна Табла За Торта За Еднократна Употреба, Табли За Торта Од Мус, Послужавник

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Пакетот вклучува 100 парчиња мини златна торта картон Таблата за торта е изработена од картонски материјал за храна,безбедна и здрава,овие мини табли за торта не се лесни за деформација и се цврсти и издржливи. Големината на таблата за торта е 3,5 инчи, големината е соодветна, лесна е за употреба, а изгледот е чист и убав. Основата за тркалезна торта е совршена за различни десерти,колачиња, кекси,дисплеи за торта од мус. Таблата за торта е совршена за свадби, роденденски забави, пекари, божиќни и празнични прослави и други комерцијални намени. Мини таблата за торта е изработена од картонски материјал за храна,безбедна и здрава, овие мини табли за торта не се лесни за деформација и се цврсти и издржливи, пакетот вклучува 100 мини картонски основи за торта за еднократна употреба, големината на таблата за торта е 4 инчи, големината е погодна, лесна е за употреба, а изгледот е чист и убав, тркалезната основа за торта е совршена за различни десерти,колачиња, кекси, дисплеи за торта со мус, таблата за торта е совршена за свадби, роденденски забави, пекари, божиќни и празнични прослави и други комерцијални намени.

Параметри на производот

Слична стока