.

.

СМАНИ ИП54 Дигитален Дебеломер Владетел 0,01 мм 500 мм Нерѓосувачки Челик Верние Дебеломер Верние Дигитален Микрометар

СМАНИ ИП54 Дигитален Дебеломер Владетел 0,01 мм 500 мм Нерѓосувачки Челик Верние Дебеломер Верние Дигитален Микрометар

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Широко се користи во индустријата и автомобилската индустрија, професионалниот персонал, мерењето на домаќинствата и канцелариската работа Високо се препорачува ЗА САМОСТОЈНА и професионална употреба. Дигиталниот лизгачки мерач не е погоден само за инженери и дизајнери, туку и за деца и постари луѓе. Вклучете го напојувањето откако ќе ја повлечете мерната лента , автоматско исклучување по пет минути без работа. Постојат два режими на мерење : релативно мерење и апсолутно мерење. Податоците може да бидат претходно поставени за синхронизирање на податоците за мерење. Изработени од нерѓосувачки челик тело за издржливост. Забелешка : парцелата ќе биде испратена без батерија ,типот на батеријата Е 3 V CR2032 Еколошка Литиумска батерија1.Вклучете го напојувањето откако ќе ја повлечете мерната лента , автоматско исклучување по пет минути без операција2.Постојат два режими на мерење : релативно мерење и апсолутно мерење.Податоците може да бидат претходно поставени за синхронизирање на податоците за мерење.

Параметри на производот

Слична стока