.

.

БКРИС Огледало За Туширање Без Магла, Огледало За Бричење Во Бања Отпорен На Кршење На Ѕидот, Преносливо Огледало За Кампување За Патување, Рачно Флексибилно Оглед?

БКРИС Огледало За Туширање Без Магла, Огледало За Бричење Во Бања Отпорен На Кршење На Ѕидот, Преносливо Огледало За Кампување За

DEN 888.00

Пристапност
Залиха

Големина : големината на огледалото за туширање е околу 2 Пакувања (8"х6"), вистинската големина е погодна за повеќето домаќинства, обезбедувајќи ви јасен и широк огледален простор за бричење или шминка Јасен одраз : ве молиме излупете го проѕирниот заштитен филм на предното огледало, ќе добиете јасен одраз. Безбедност : огледалото за бричење е изработено од акрилен материјал, кој е отпорен на кршење и не е лесен за кршење, со заоблени агли, што е побезбедно од обичните стаклени огледала. Опсег : Одлично За училници, кампување, старечки домови, Р. патување, одлично за детски игротеки и детски соби. Лесен : огледалото е супер лесно, супер лесно за инсталирање, виси директно на куката, а сликата е еквивалентна на вистинско стакло. БКРИС Огледало За Туширање Без Магла, Огледало За Бричење Во Бања (1 парчиња 8 "х6") Отпорен На Кршење На Ѕидот, Преносливо Огледало за Кампување За Патување, Рачно Флексибилно Огледало за Шминка без Рамка.

Параметри на производот

Слична стока