.

.

Конектор За Стегање На Алатката БИЕНКА Клешти За Стегање Коаксијален Кабел Клешти За Ладно Цедење Кабелска ТЕЛЕВИЗИЈА Клешти За Стегање Клешти

Конектор За Стегање На Алатката БИЕНКА Клешти За Стегање Коаксијален Кабел Клешти За Ладно Цедење Кабелска ТЕЛЕВИЗИЈА Клешти За

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Комплетот за алатки за стегање батерии доаѓа во нова верзија пренослива торба за складирање која може добро да организира алатка за стегање на терминалот на батеријата и секач за кабли ?Модуларна алатка за инсталација на конектор за стегање за апликации за глас и податоци. ?Интегрирана алатка за стриптизета, жица стегач, и машина за сечење ЗА STP/ВРВОТ два проводник податоци кабли. ?Исечете рамно со крајот на конекторот за да го елиминирате неочекуваниот контакт помеѓу проводниците. ?Механизмот за прескокнување со целосен циклус обезбедува целосни завршетоци на конекторот. Комплетот за алатки за стегање батерии доаѓа во нова верзија пренослива торба за складирање која може добро да организира алатка за стегање на терминалот на батеријата и секач за кабли. ?Модуларна алатка за инсталација на конектор за стегање за апликации за глас и податоци. ?Интегрирана алатка за стриптизета, жица стегач, и машина за сечење ЗА STP/ВРВОТ два проводник податоци кабли.

Параметри на производот

Слична стока