.

.

iLIVING ILG8W24 - 51EC BLDC Ѕид Таванот Планината Вентилатор, 24, Црна

iLIVING ILG8W24 - 51EC BLDC Ѕид Таванот Планината Вентилатор, 24, Црна

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

BLDC моторот ви овозможува да поставите променливи брзини како ШТО е МАЛА брзина од 10 CFM ДО ВИСОКА од 5465 CFM 24-инчен алуминиумски пропелер со 3 сечила со куќиште од тежок челик. УЛ И ОША Во Согласност; Оша Стандард 1910.212, 1/2 " барања за отворање. Вклучува кабел од 9 стапки, држач за ѕид/Таван и секундарен кабел за поддршка. 1 Година Делови И Компонента Гаранција. BLDC моторот ви овозможува да поставите променливи брзини како ШТО е МАЛА брзина од 10 CFM ДО ВИСОКА од 5465 CFM. 24-инчен алуминиумски пропелер со 3 сечила со куќиште од тежок челик. УЛ И ОША Во Согласност; Оша Стандард 1910.212, 1/2 " барања за отворање. Вклучува кабел од 9 стапки, држач за ѕид/Таван и секундарен кабел за поддршка. 1 Година Делови И Компонента Гаранција. Овој жив комерцијален вентилатор за монтирање на ѕид/таван од 24 инчи BLDC е дизајниран да преместува голема количина воздух за канцеларии, фабрики, магацини, пристаништа за товарење и продавници за автомобили. Неговиот ЕДНОНАСОЧЕН електричен мотор без четки има брзина на вентилаторот која се движи од 10 CFM до 5465 CFM, што му овозможува на корисникот да има поширок опсег на избор, но сепак економичен. Овој вентилатор има алуминиумски пропелер со 3 сечила и куќиштето на вентилаторот е изградено од тежок челик со жичани штитници обложени со прав во согласност со Стандардот ОША На Соединетите ДРЖАВИ 1910.

Параметри на производот

Слична стока