.

.

SRhonyra VGA 6 Монитор Видео Картичка Вистински AMD Radeon HD7600 2gb Графичка Картичка 128 бита GDDR5 6-Монитор Графички Адаптер ГРАФИЧКИ ПРОЦЕСОР 6VGA PCIe 2.0 x16 Напојува

SRhonyra VGA 6 Монитор Видео Картичка Вистински AMD Radeon HD7600 2gb Графичка Картичка 128 бита GDDR5 6-Монитор Графички Адаптер ГРАФИЧКИ ПРОЦЕСОР

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

6 Монитор Видео Картичка : AMD HD7600 ГРАФИЧКИОТ ПРОЦЕСОР, 2gb GDDR5 видео меморија со Голема брзина, VGA интерфејс x6 директен излез, без конверзија, стабилни перформанси Оперативен Систем Компатибилност : Победа 10/7 (препорачуваме). Поддржана верзија На Возачот : 15. Поддржува единечен екран 1080p@60hz HD ултра-висока дефиниција, 2x2 спојување за да формира голем екран ОД 4 K. Погоден за тргување со акции, канцеларија, следење НА ВИДЕО НАДЗОР, внатрешно и надворешно рекламирање, инженерска апликација за спојување на екранот и други полиња. Режим на поддршка : продолжување, огледало со повеќе екрани и спојување со повеќе екрани, режимот на спојување со повеќе екрани поддржува метод на хоризонтално и вертикално спојување на екранот, што може да реализира 3х2 спојување со шест екрани, формирајќи голем 4к рекламен дисплеј. Други карактеристики : поддршка технологија Вкрстен Оган; amd Eyefinity технологија; Free Sync дисплеј фреквенција конверзија технологија; автоматски процес технологија; ултра-долг живот тивок топчести лежишта вентилатор. 6 Монитор Видео Картичка : AMD HD7600 ГРАФИЧКИОТ ПРОЦЕСОР, 2gb GDDR5 видео меморија со Голема брзина, VGA интерфејс x6 директен излез, без конверзија, стабилни перформанси. Оперативен Систем Компатибилност : Победа 10/7 (препорачуваме). Поддржана верзија На Возачот : 15. Поддржува единечен екран 1080p@60hz HD ултра-висока дефиниција, 2x2 спојување за да формира голем екран ОД 4 K. Погоден за тргување со акции, канцеларија, следење НА ВИДЕО НАДЗОР, внатрешно и надворешно рекламирање, инженерска апликација за спојување на екранот и други полиња. Режим на поддршка : продолжување, огледало со повеќе екрани и спојување со повеќе екрани, режимот на спојување со повеќе екрани поддржува метод на хоризонтално и вертикално спојување на екранот, што може да реализира 3х2 спојување со шест екрани, формирајќи голем 4к рекламен дисплеј.

Параметри на производот

Слична стока