.

.

Наварис Аранжман Одбор Теле Носилки-Прилагодливи Дрво Наклон Одбор За Истегнување Телиња-Дрвени Вежба Клин Навалување Рампа Со Површина Зафат

Наварис Аранжман Одбор Теле Носилки-Прилагодливи Дрво Наклон Одбор За Истегнување Телиња-Дрвени Вежба Клин Навалување Рампа

DEN 1448.00

Пристапност
Залиха

ГИ ИСТЕГНУВА МУСКУЛИТЕ : таблата За теле Наварис помага правилно да се истегнат мускулите на потколеницата пред и после вежбање рутини Вежбајте ги нозете и стапалата со ова парче опрема за тркачи и ентузијасти во теретана. НОЗЕ и ТЕЛИЊА : Дрвени наклонети табли се користат за истегнување на мускулите на нозете и потколеницата, без разлика дали штотуку започнувате или сакате подлабоко истегнување на нозете. ПРАВ АГОЛ : таблата е со димензии 13" х 15 " х 1,6 "(33см х 38см х 4см). Прилагодлив на различни агли во зависност од количината на потребното истегнување. Лентите за ленти против лизгање спречуваат лизгање на поостри наклони. Преклопување : одборот За наклон На Наварис е изграден од висококвалитетна иверица со метални шарки. Може да се преклопи за компактно складирање или транспорт кога не е во употреба. КОРИСТЕЊЕ НА ТАБЛАТА : Застанете со двете нозе на таблата. Прилагодете ја наклонетата табла во зависност од количината на потребното истегнување, од нежен наклон до поинтензивен агол на нагорнина. ГИ ИСТЕГНУВА МУСКУЛИТЕ : таблата За теле Наварис помага правилно да се истегнат мускулите на потколеницата пред и после вежбање рутини. Вежбајте ги нозете и стапалата со ова парче опрема за тркачи и ентузијасти во теретана. НОЗЕ и ТЕЛИЊА : Дрвени наклонети табли се користат за истегнување на мускулите на нозете и потколеницата, без разлика дали штотуку започнувате или сакате подлабоко истегнување на нозете.

Параметри на производот

Слична стока