.

.

Фон Дуприн АКС99ЕО284 СЕКИРА 99ЕО УС28 Раб Уред, 4'

Фон Дуприн АКС99ЕО284 СЕКИРА 99ЕО УС28 Раб Уред, 4'

DEN 13479.68

Пристапност
Залиха

Практични и достапни опции за прицврстување на вратата Лесен за инсталирање, програмирање и употреба. Тежина на пакетот : 1,0 фунти. Земја на Потекло : Сад. Практични и достапни опции за прицврстување на вратата. Лесен за инсталирање, програмирање и употреба. Тежина на пакетот : 1,0 фунти. Земја на Потекло : Сад. Практични и достапни опции за прицврстување на вратата. Лесен за инсталирање, програмирање и употреба. Производот е произведен во Соединетите држави.

Параметри на производот

Слична стока