.

.

Сумаг Месинг Окито &засилувач; Бостон Кутија Постави Магија Трик Половина Долар Големина Монета Се Појави Исчезне Магија Блиску До Илузии Трикови Волшебник Реквиз

Сумаг Месинг Окито &засилувач; Бостон Кутија Постави Магија Трик Половина Долар Големина Монета Се Појави Исчезне Магија Блиску До Илузии

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Комплет Месинг Окито Кутија и Бостонска Кутија Можете да направите монетите да исчезнат во едната кутија и повторно да се појават во другата кутија, во ред таму пред вашата публика, одблизу и лично. Оваа кутија може да се користи сама по себе или во комбинација. ●ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА q Месинг Окито Кутија и Месинг Бостон Кутија. Ако имате било каков проблем, ве молиме контактирајте не преку пошта. Комплет Месинг Окито Кутија и Бостонска Кутија. Можете да направите монетите да исчезнат во едната кутија и повторно да се појават во другата кутија, во ред таму пред вашата публика, одблизу и лично. Оваа кутија може да се користи сама по себе или во комбинација. ●ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА q Месинг Окито Кутија и Месинг Бостон Кутија. Ако имате било каков проблем, ве молиме контактирајте не преку пошта.

Параметри на производот

Слична стока