.

.

SOLUSTRE Car Почиста 6 парчиња Детали За Нега На Почиста Тастатура Боја Кит Случаен Автоматски Автомобил Миленичиња Чистење Електроника Коса Пропустливи Воздух Лаптоп ?

SOLUSTRE Car Почиста 6 парчиња Детали За Нега На Почиста Тастатура Боја Кит Случаен Автоматски Автомобил Миленичиња Чистење Електроника Коса

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

ЧИСТЕЊЕ НА ТАСТАТУРАТА ГЕЛ За ЧИСТЕЊЕ Овој гел за чистење Може да ги отстрани сите и остатоците и не остава остатоци ДЕТАЛИ ЗА ЧИСТЕЊЕ гел Исчистете го секое место Како што се компјутерска тастатура, екран на мобилен телефон, прозорци, контролни табли за автомобили,. ГЕЛ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КОНТРОЛНАТА ТАБЛА на АВТОМОБИЛОТ овој гел за чистење може да ги отстрани сите и остатоците и не остава остатоци. ЧИСТАЧ ЗА АВТОМОБИЛИ КОРИСТИ ГЕЛ ЗА ЧИСТЕЊЕ можете да ги исчистите тастатурите на лаптопот, печатачот, камерите, штекерот за автомобили и многу повеќе. ГЕЛ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ОТВОРОТ ЗА ВОЗДУХ НА АВТОМОБИЛОТ ГЕЛ За ЧИСТЕЊЕ Овој гел за чистење е совршено за чистење автомобили и чистење во домаќинството, може да ви помогне да заштедите време.

Параметри на производот

Слична стока