.

.

Мини степлер, 50мм длабочина на добиточна храна 20 лим за капацитет на лим со ергономска рачка на работната површина за канцеларија)

Мини степлер, 50мм длабочина на добиточна храна 20 лим за капацитет на лим со ергономска рачка на работната површина за канцеларија)

DEN 985.60

Пристапност
Залиха

100 Број на врзување на бод : Привремено врзување, долгорочно врзување може да го сврти иглата, 100 -тина за врзување на бод, складирање со повеќе бод, може да задоволи различни потреби за врзување Мека подлога за мека дното : Чувствувајте се поудобно, дното е дизајнирано со мека дно подлога, што го прави стабилно кога се врзуваат документи. Ергономски дизајн : Степлер усвојува ергономски дизајн, висококвалитетна рачка, рачката одговара на дланката на раката, врзувањето е заштеда на трудот и лакот е мека, а раката се чувствува удобно. Оддел за складирање на игла : Степлер е дизајниран со генијална структура, а преградата за игла за мека гума на дното е погодно за складирање на игла. Кога ви треба, може да се замени во секое време. Едноставна операција : Стејплер Структура за вчитување на иглата, едноставна и брза за завршување на вчитувањето на иглата со еден притисок и еден притисок. Поврзување со прсти за печатот, лесно, ефикасно и брзо. Ергономски дизајн : Степлер усвојува ергономски дизајн, висококвалитетна рачка, рачката одговара на дланката на раката, врзувањето е заштеда на трудот и лакот е мека, а раката се чувствува удобно. 100 Број на врзување на бод : Привремено врзување, долгорочно врзување може да го сврти иглата, 100 -тина за врзување на бод, складирање со повеќе бод, може да задоволи различни потреби за врзување. Оддел за складирање на игла : Степлер е дизајниран со генијална структура, а преградата за игла за мека гума на дното е погодно за складирање на игла. Кога ви треба, може да се замени во секое време. Едноставна операција : Стејплер Структура за вчитување на иглата, едноставна и брза за завршување на вчитувањето на иглата со еден притисок и еден притисок.

Параметри на производот

Item Type:
Stapler
Material:
ABS, Iron, Silicone
Size:
Approx. 10 x 4 x 13cm / 3.9 x 1.6 x 5.1in
Needle Size Used:
24/6, 26/6
Binding Thickness:
20 Sheets
Number of Staple:
100 Stitches
Feed Depth:
Approx. 50mm / 2.0in
How to Use:
1. Gently press the PUSH button at the end to make the staple way popup forward.:
2. Pull out the staple channel that has been ejected, and put the whole row of standard staple into the staple channel.:
3. After loading the stapler, gently press the head of the staple channel to close it, and it will work normally.:
4. Put the stapler into the part you need to bind, you can easily bind.:
Package List:
1 xStapler:
Слична стока