.

.

Алипис 3 парчиња countertops Кабинет за нокти Пет Куакс полица играчка декор Полски поп акција десерт свадбени играчки парфеми чисти нивоа колекционерски колекционери ?

Алипис 3 парчиња countertops Кабинет за нокти Пет Куакс полица играчка декор Полски поп акција десерт свадбени играчки парфеми чисти нивоа колекционерски

DEN 1510.40

Пристапност
Залиха

Организатор на модели штанд- Ова е многу практична решетка за складирање со повеќе функции, практичен подарок за девојчиња Појавувачка полица за приказ- Внимателно изработениот модел, решетката за складирање на играчки е убав и практичен и може да ви обезбеди добро искуство. Транспарентен пластичен дисплеј кревач-4-ниво структура е практична, лесна за чување и земање и има доволно простор за складирање. Полк за приказ на лак за лак- држач за држач за десерт, решетката за приказ е изработен од супер транспарентен материјал за миленичиња, јасно како стакло, што може совршено да ги прикаже вашите артикли. Пол за складирање на ракотворби- добра структура, не е лесна за. Компактна големина и мала тежина, бесплатно за движење. Организатор на модели штанд- Ова е многу практична решетка за складирање со повеќе функции, практичен подарок за девојчиња. Појавувачка полица за приказ- Внимателно изработениот модел, решетката за складирање на играчки е убав и практичен и може да ви обезбеди добро искуство. Транспарентен пластичен дисплеј кревач-4-ниво структура е практична, лесна за чување и земање и има доволно простор за складирање. Полк за приказ на лак за лак- држач за држач за десерт, решетката за приказ е изработен од супер транспарентен материјал за миленичиња, јасно како стакло, што може совршено да ги прикаже вашите артикли. Пол за складирање на ракотворби- добра структура, не е лесна за. Компактна големина и мала тежина, бесплатно за движење. Пакетот вклучува 3 парчиња X 1 × Јасни карактеристики на кревање на дисплејот - структурата од 4 нивоа е практична, лесна за чување и земање и има доволно заложби за акција за акција за складирање.

Параметри на производот

Слична стока