.

.

Декорации за забави на принцезата Бел, сет за садови за убавина и astвер за роденденски забави, чаршафи за забави на принцезата Бел, десертни плочи, балони, вилушки, н?

Декорации за забави на принцезата Бел, сет за садови за убавина и astвер за роденденски забави, чаршафи за забави на принцезата Бел, десертни

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Партии за принцезата Бел : Овој сет за вечера со теми од принцезата Бел е специјално дизајниран за детска забава Партискиот сет на Kawaii вклучува 10 парчиња 9 ”чинии за вечера, 10 парчиња 7" десертни плочи, вилушки 10 парчиња, нож од 10 парчиња, лажица и 1 парчиња табела. Соберете ги овие плочи и салфетки за принцезата Бел. Дизајнот е навистина симпатичен, ќе ја направи вашата маса да изгледа фенси и ќе додаде повеќе празнична атмосфера. Висок квалитет и безбедност : Сите плочи за убавина и astверови се дебели и ригидни и нема да се преклопат или Солза додека носите храна. Што обезбедува удобно искуство за бришење, за да можете да уживате во лесен пријател на забавата на пријател. Овие хартиени плочи се одлични за вечера за да се одржат пица, салата и храна. Во исто време, можете да го користите без грижи. Одлична убавина и astвер за роденденска забава : Принцеза Бел забава за вечера се погодни за детска забава, семејни собири, училишна забава или други украси. Послужете вечера на гостите во угостителството, вклучена, садови, настани или дневни оброци. Имаме вистински украси за Вашата тематска забава. Сè што ви треба за забава, сетот за вечера, што го заштедува вашето време и пари. Благодарение на материјалот за рециклирање и еколошка хартиена плоча, можете едноставно да ги исфрлите овие откако ќе се користат во забавата за убавина и astверот или настан ветре. Чистењето на забавата го направи толку лесно. Овие материјали за забави на принцезата Бел се совршен избор за елегантно и удобно јадење на која било забава или настан!. Партии за принцезата Бел : Овој сет за вечера со теми од принцезата Бел е специјално дизајниран за детска забава. Партискиот сет на Kawaii вклучува 10 парчиња 9 ”чинии за вечера, 10 парчиња 7" десертни плочи, вилушки 10 парчиња, нож од 10 парчиња, лажица и 1 парчиња табела. Соберете ги овие плочи и салфетки за принцезата Бел. Дизајнот е навистина симпатичен, ќе ја направи вашата маса да изгледа фенси и ќе додаде повеќе празнична атмосфера.

Параметри на производот

Слична стока