.

.

xt10 Палецот гума xt10 Палецот Гума Други Додатоци Камера Палецот Гума Задниот Капак Гума Камера Замена Единица Поправка Дел За Fuji XT10 XT20 Камера

xt10 Палецот гума xt10 Палецот Гума Други Додатоци Камера Палецот Гума Задниот Капак Гума Камера Замена Единица Поправка Дел За Fuji XT10 XT20

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Применлив Модел : гумениот заден капак на Палецот е погоден За Фуџи XT10 XT20 Камера Тесно одговара на оригиналната положба на дупката на машината со точна форма. Гумен Материјал : Гумената подлога за палецот На Камерата е изработена од гумен материјал,сигурни перформанси, издржливи и удобни. Делови за замена : гумениот капак На палецот На Камерата е совршена замена за скршени, оштетени, испукани оригинални делови. Применлив Модел : гумениот заден капак на Палецот е погоден За Фуџи XT10 XT20 Камера. Тесно одговара на оригиналната положба на дупката на машината со точна форма. Обезбедување квалитет : тоа е добар дел за одржување на вашиот фотоапарат, отпорен на прашина и против гребење, многу одговара на оригиналната опрема. Применлив Модел : гумениот заден капак на Палецот е погоден За Фуџи XT10 XT20 Камера. Тесно одговара на оригиналната положба на дупката на машината со точна форма. Гумен Материјал : Гумената подлога за палецот На Камерата е изработена од гумен материјал,сигурни перформанси, издржливи и удобни. Делови за замена : гумениот капак На палецот На Камерата е совршена замена за скршени, оштетени, испукани оригинални делови. Применлив Модел : гумениот заден капак на Палецот е погоден За Фуџи XT10 XT20 Камера. Тесно одговара на оригиналната положба на дупката на машината со точна форма. Обезбедување квалитет : тоа е добар дел за одржување на вашиот фотоапарат, отпорен на прашина и против гребење, многу одговара на оригиналната опрема.

Параметри на производот

Слична стока