.

.

Екстра Долг кабел За Полнач за iPhone 16ft/5M, Apple MFi Сертифициран Молња кабел 15ft, Брзо Полнење Најлон Плетенка iPhone Кабел За Полнење За apple iPhone 13 Pro Max/13/12 Mini/11/X/XS/XR / 8 Плус/7/6/5/и?

Екстра Долг кабел За Полнач за iPhone 16ft/5M, Apple MFi Сертифициран Молња кабел 15ft, Брзо Полнење Најлон Плетенка iPhone Кабел За Полнење

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

-Нашите Производи Имаат Положено Мфи Сертификација Ние Користиме Најлонски Еколошки Материјали И Дизајниравме Вкупно 122 Бакарни Жици, Кои Се Поделени На 4 Жици Како Кабли За Да Се Осигураме Дека Брзината На Полнење На Мобилниот Телефон Достигнува 2,7 А И Стабилен Пренос. Материјалот Може Да Го Направи Кабелот Поотпорен На Абење. €Одлични Перформанси За Полнење Q-Пренесување, Синхронизирање И Полнење Истовремено Со Најбрза Брзина На Windows Pc Или Mac. Издржливоста, Поврзувањето, Компатибилноста И Брзината На Полнење Е 40% Побрза Од Обичните Кабли, Што Може Да Осигури Дека Производот Е 100% Усогласен Во Однос На Перформансите. ●Издржлив И Флексибилен Q-Повеќе Од 30.000 Тестови За Приклучок и Исклучување, А Флексибилниот Tpu Во Кабелот за Полнење На Мобилниот Телефон Може да го Продолжи Животниот Век на Лактот. Кабелот Користи Висококвалитетни Најлонски Материјали За Да Го Направи Кабелот Потрајен И Пофлексибилен. Приклучокот За Напојување На Секој Уред Е Изработен Од Висококвалитетен Алуминиум (Спречува Кршење). ●Гаранција По Продажбата ● Ние Многу Веруваме Во Нашите Производи И Нема Сомнение Дека Ќе Ви Обезбедиме 100% Задоволителна Услуга По Продажбата-Ако Не Сте Задоволни, Ќе Ви Вратиме Во Целост За Да Ги Задоволиме Клиентите Тоа Отсекогаш Било Наш Врвен Приоритет.

Параметри на производот

Слична стока