.

.

Ereеремивел 60 ролери ланец 10 стапки со 2 врски за поврзување

Ereеремивел 60 ролери ланец 10 стапки со 2 врски за поврзување

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

АНСИ #60 Индустриски ролери Големина на теренот : 0,750 инчи. Должина : кутија од 10 стапки. Просечна јачина на затегнување : 8500 фунти. Тежина по стапало : 1,005 фунти. АНСИ #60 Индустриски ролери. Големина на теренот : 0,750 инчи. Должина : кутија од 10 стапки. Просечна јачина на затегнување : 8500 фунти. Тежина по стапало : 1,005 фунти. Стандардните ролери се најчесто користениот ланец во индустриската опрема во различни индустрии. Овде, во ereеремивел, ние сме горди да обезбедиме ролери со високи перформанси кои ги исполнуваат стандардите на ANSI и поминаа низ строги мерки на процеси за да обезбедат квалитет, сила и долговечност.

Параметри на производот

Слична стока