.

.

Компанија за безбедносен ланец CC1412 2-8 'црна 1 Полиестерска веб-каиш за лансирање лента за лабава со лесно ослободување на камерата

Компанија за безбедносен ланец CC1412 2-8 'црна 1 Полиестерска веб-каиш за лансирање лента за лабава со лесно ослободување на камерата

DEN 306.72

Пристапност
Залиха

Универзална лента обезбедува нешто Лесна лента за добиточна храна. Ограничување на работното оптоварување еднакви 500 фунти. Брзо ослободување на камерата. Тие се најдобри во контролата на карго. Компанија за безбедносен ланец 2 - 8 'Црна премија 1 "Полиестерска веб -алатка за лансирање со лесно ослободување на камерата, се одлични за обезбедување чамци, мотоцикли, АТВ, итн. Овие универзални ленти обезбедуваат нешто со обем на помалку од должината на склопот. се храни преку лесно ослободување на камерата.

Параметри на производот

Слична стока