.

.

Далечински управувач за FRIEDRICH FAM184R2A15 FAM184R2A16 FAM187R2A1 FAM187S2A FAM187S2A11 FAM187S2A12 FAM187S2A13 Воздухопловна соба за прозорец

Далечински управувач за FRIEDRICH FAM184R2A15 FAM184R2A16 FAM187R2A1 FAM187S2A FAM187S2A11 FAM187S2A12 FAM187S2A13 Воздухопловна соба за

DEN 1470.40

Пристапност
Залиха

Замената Заменете го вашиот оригинал, Забележете - ставката за замена може да не работи со сите функции како оригинални Осигурете се дека нашиот далечински натпревар со моделот бр за вашата единица. Слики само за повикување. Доаѓаат без батерии и прирачник. Лесен за користење. Замената што ќе ја добиете е прикажана на сликата, не се вклучени упатства, не купувајте ако вашиот модел не е вклучен во нашиот наслов.

Параметри на производот

Слична стока