.

.

ХАРБСОРВЕРСКИ МАСЛОРА СИРОДАРА - Кашир Бала - смирувачки и смирување на умот и телото - ладно притиснато врвно масло - не ГМО, органски, вегански - 7,11 fl oz - 210 ml

ХАРБСОРВЕРСКИ МАСЛОРА СИРОДАРА - Кашир Бала - смирувачки и смирување на умот и телото - ладно притиснато врвно масло - не ГМО,

DEN 896.00

Пристапност
Залиха

Ајурведските билки добиени од природното живеалиште Преработена под температура под 45 Целзиусови степени. Автентично ајурведско масло. Масло од сусам како основно масло. Ладно притиснато и двојно филтрирано во муслинска крпа. Особено користено во сесиите на Панчкарма. Масло од природен билки и масло за масажа на телото. Корисно за луѓето редовно изложени на стресни услови. Корисно за масажа на зглобовите и мускулите. Обезбедете смирувачки ефект со масажа на главата и челото во стресна состојба. Поддршка за циркулација на крв. Ајурведските билки добиени од природното живеалиште. Преработена под температура под 45 Целзиусови степени. Автентично ајурведско масло. Масло од сусам како основно масло. Ладно притиснато и двојно филтрирано во муслинска крпа. Особено користено во сесиите на Панчкарма. Масло од природен билки и масло за масажа на телото. Корисно за луѓето редовно изложени на стресни услови. Корисно за масажа на зглобовите и мускулите. Обезбедете смирувачки ефект со масажа на главата и челото во стресна состојба. Поддршка за циркулација на крв. Според Ајурведа, помага да се балансираат сите три доша, т. вата (воздух), пита (оган) и кафа (вода). Тоа е природен растителски нервен и масло за масажа на телото. Помага да се контролира „Широ Рога“ (проблеми поврзани со главата). Исто така се користи за абјанг (масажа со масло во одредена насока). Тоа е мешавина од природни три билки што помага да се намали нервозата, тензиите, стресот и да се обезбеди удобен сон. Масло од сусам како основно масло. Ладно притиснато и двојно филтрирано во муслинска крпа без хемикалии, петрохемикалии. Помага да се намали стресот, тензиите и да се помогне во одморен сон.

Параметри на производот

Слична стока