.

.

Волфронт 6V минијатурна тивка перисталтичка титрација на пумпа за само-примирање на пумпа за дозирање 0,1-100 мл/мин, разни пумпи и додатоци

Волфронт 6V минијатурна тивка перисталтичка титрација на пумпа за само-примирање на пумпа за дозирање 0,1-100 мл/мин, разни

DEN 191.68

Пристапност
Залиха

Фина појава-Компактна структура, мини големина за инсталација за заштеда на простор и мала потрошувачка Опсег на употреба-оваа пумпа е широко користена, семејно наводнување, експериментирање со течноста за експерименти, хемиски течен транспорт итн. Насока на проток-можете да ја контролирате насоката на проток со позитивно и негативно поврзување. Лесна глава на пумпа за расклопување-главата на пумпата е дизајнирана за лесно расклопување, лесен за чистење и одржување. Опционален тип-Правен агол Црна, рамна црна. Почитувачки напон : 6 V; опсег на брзина : 0,1-100 вртежи во минута. Фина појава-Компактна структура, мини големина за инсталација за заштеда на простор и мала потрошувачка. Опсег на употреба-оваа пумпа е широко користена, семејно наводнување, експериментирање со течноста за експерименти, хемиски течен транспорт итн. Насока на проток-можете да ја контролирате насоката на проток со позитивно и негативно поврзување.

Параметри на производот

Product name:
micro peristaltic pump
Material:
metal
Applicable voltage:
6V
Type:
Right Angle black, Flat black(Optional)
Working conditions:
temperature 0 to 40, relative humidity, < 80%
Medium flow direction:
depends on the positive and negative connection of power supply, and the terminal can choose any positive and negative
Flow range:
0.1-100 ml/min
Speed range:
0.1-100 RPM
Drive size (Dia. x H) :
27.6 * 37.9mm / 1.1 * 1.5in
Pump head size (Dia. x H) :
31.7 * 20.1mm / 1.2 * 0.8in
Auxiliary pump pipe (ID x OD) :
2.5x 4.7mm
Weight:
88 g / 3.1 oz(approx.)
  :
Package list:
1 x Miniature Water Pump :
Слична стока