.

.

Пакет со силика гел, 5/8 x 1 9/32, бело, 6000/случај

Пакет со силика гел, 5/8 x 1 9/32, бело, 6000/случај

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Едноставно, зависно и економично решение за спречување на оштетување на влагата во мали, запечатени пакувања Пакетите се силни, издржливи и овозможуваат екстремно високи стапки на адсорпција. Пополнувањето на силика гел е направено од аморфен силикат кој има голем капацитет за влага на температури под 75 ° F и нивоа на влажност над 40%. Ги исполнува спецификациите на ФДА за директен контакт со храна и лекови. Штити 24 кубни инчи. 6, 000 на 5 галон колче. Едноставно, зависно и економично решение за спречување на оштетување на влагата во мали, запечатени пакувања. Пакетите се силни, издржливи и овозможуваат екстремно високи стапки на адсорпција. Пополнувањето на силика гел е направено од аморфен силикат кој има голем капацитет за влага на температури под 75 ° F и нивоа на влажност над 40%. Ги исполнува спецификациите на ФДА за директен контакт со храна и лекови.

Параметри на производот

Слична стока