.

.

Држач За торта Метален Послужавник За Сушено Овошје, Чинија Во форма На Лист, Ѓердан, Послужавник За Прикажување Накит, Занаети, Кутија За Складирање Накит, послужа?

Држач За торта Метален Послужавник За Сушено Овошје, Чинија Во форма На Лист, Ѓердан, Послужавник За Прикажување Накит, Занаети, Кутија

DEN 1424.00

Пристапност
Залиха

Изработен од материјал од легура на цинк, златна боја, лесен и нежен Рачно изработена, површината на огледалото е многу мазна и лесна за чистење. Оваа плоча во облик на лист е совршена за уредно поставување на прстените, малите ѓердани, накитот и храната. Може да биде широко користен и во трпезариски маси, кујни, комоди за бањи, работни површини и други места. Може да се користи за чување бонбони и овошје. Изработен од материјал од легура на цинк, златна боја, лесен и нежен.Рачно изработена, површината на огледалото е многу мазна и лесна за чистење.Оваа плоча во облик на лист е совршена за уредно поставување на вашите прстени, мали ѓердани, накит и food.It може да биде широко користен и во трпезариски маси, кујни, комоди за бањи, работни површини и други places.It може да се користи за чување бонбони и овошје.Боја : златна спецификација : Лист Материјал : Тежина Од Легура На Цинк : околу 185g Size : околу 25,5*15cmpackage содржина : 1 x платенота : Лесното снимање и различните монитори може да предизвикаат бојата на предметите на сликата да биде малку поинаква од вистинскиот објект.

Параметри на производот

Leaf:
Material:
Zinc Alloy
Weight:
about 185g
Size:
about 25.5*15CM
Package content:
1 x plate
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-3cm.
Strong bearing capacity, strong and not easy to shake. :
Слична стока