.

.

Налепници/декорации за коралин за налепница за деца за лаптоп скејтборд Сноуборд вода шише Телефонски автомобил велосипедски багаж за гитара како подарок (корал?

Налепници/декорации за коралин за налепница за деца за лаптоп скејтборд Сноуборд вода шише Телефонски автомобил велосипедски багаж за гитара

DEN 95.84

Пристапност
Залиха

· ◎ Големина : 2-4 инчи ; Тежина : 40g · ◎ Количина : 50 компјутери не се повторуваат. · ◎ Материјал : Налепниците се изработени од висококвалитетен ПВЦ со сонце докажана и водоотпорна функција-тие никогаш не избледуваат. · ◎ Употреба : Налепниците за винил можат да се користат за лаптопи Kindle Phone Pencil Case Water Skodboards Skateboards Bugge Cars Bumpers Buckes Motorcycle Snodek. · ◎ Како да користите : Налепете ги налепниците да ја исчистат налепницата на површината каде и да сакате, тогаш користете ја вашата имагинација за да создадете дела. · ◎ Големина : 2-4 инчи ; Тежина : 40g. · ◎ Количина : 50 компјутери не се повторуваат. · ◎ Материјал : Налепниците се изработени од висококвалитетен ПВЦ со сонце докажана и водоотпорна функција-тие никогаш не избледуваат. · ◎ Употреба : Налепниците за винил можат да се користат за лаптопи Kindle Phone Pencil Case Water Skodboards Skateboards Bugge Cars Bumpers Buckes Motorcycle Snodek.

Параметри на производот

Слична стока