.

.

Цврст месинг со целосен орев хексагон хексадецимален орев M5 5mm

Цврст месинг со целосен орев хексагон хексадецимален орев M5 5mm

DEN 1411.20

Пристапност
Залиха

Ве молиме, оставете го добиточната храна бидејќи ги цениме коментарите на сите наши клиенти Завртки за месинг на инженери. Цврст месинг орев. Ве молиме, оставете го добиточната храна бидејќи ги цениме коментарите на сите наши клиенти. Завртки за месинг на инженери. Цврст месинг орев. Цврста месинг хексадецимална глава целосна орев погодна за употреба со нашите машински месинг завртки.

Параметри на производот

Слична стока