.

.

Замена на машини за играчки пролетно компресија на пролет пролетна плоча за притисок на пролетта на пролетта на пролетната жица 4,0мм, надворешен дијаметар 26мм)

Замена на машини за играчки пролетно компресија на пролет пролетна плоча за притисок на пролетта на пролетта на пролетната жица 4,0мм, надворешен

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Стабилна и издржлива, висока еластичност, висока јачина на затегнување, отпорност на 'рѓа, добра еластичност Големина : Дијаметар на жица (4,0мм), надворешен дијаметар (26мм), должина (20-100мм). Материјал : Пролетен челик. Спрингвите на компресија се изработени од висококвалитетен пролетен челик, анти-магичен, тврд; висока јачина и издржливост. Униформно растојание, униформа стрес, стабилно враќање, добра флексибилност и добри механички својства. СПОТ компресија пролетна пуштање пролетна плоча за притисок на пролетта Враќање на пролетта на жицата 4,0мм, надворешен дијаметар 26mmnam Дијаметар (26мм), должина (20-100мм) Материјал : Пролет Стил Објект Третман : Непределена Патека : 5 Феатури : Спрингвите за компресија се изработени од висококвалитетен пролетен челик, анти-замор, тврд; висока јачина и издржливост. Различни големини. Големина Опис : Ознака со големина : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина) На пример : 1.0 * 11 * 10 (дијаметарот на жицата е 1,0мм, надворешниот дијаметар е 11мм, а должината е 10мм.) Објаснете го набавката : Ако ја немате потребната должина, можете да купите слична големина. На пример, ако сакате да купите 1.0 * 11 * 15, можете да купите должина од 10 mm, а потоа да напишете во областа на пораката : 1. (Ве молиме, погледнете го списокот со инвентар за купување) Белешка : Големината на забелешките во областа на пораките мора да биде во списокот со инвентар, во спротивно нема да можеме да ја испорачаме стоката, ве молам простете ми. Нота : Следното е список со целиот наш дијаметар на инвентар 0,2мм (ознака за големина : Д : Д (Дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 0,3мм (ознака на големина : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 0,4мм (ознака на големина : D : D : D : D : D : D : D : D : D : D : D : D : D (Дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 0,5мм (ознака на големина : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 0,6мм (ознака на големина : D : D : D : D : D : D : D : D : D : D : D : D (Дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 0,7мм (ознака на големина : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 0,8мм (ознака на големина : D : D : D : D : D : D : D : D : D : D : D : D (Дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 0,9мм (ознака на големина : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 1.

Параметри на производот

Слична стока