.

.

13x350x1 Амеметриски метрички алуминиум V појас макара, за профил од 13 mm V-појас, 1 жлеб, дијаметар на теренот од 350 мм,

13x350x1 Амеметриски метрички алуминиум V појас макара, за профил од 13 mm V-појас, 1 жлеб, дијаметар на теренот од 350 мм,

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

1-033-13x350x1 АМЕТИРЦ (Р) Број на дел Алуминиум V појас макара за профил од 13 мм V-појаси. Дијаметар на теренот од 350 мм. Дијаметар на центри од 75 мм. 1-033-13x350x1 АМЕТИРЦ (Р) Број на дел. Алуминиум V појас макара за профил од 13 мм V-појаси. Дијаметар на теренот од 350 мм. Дијаметар на центри од 75 мм.

Параметри на производот

Слична стока